Touring

Touring

Ezek a motorkerékpárok a legjobb túra gépek, amelyek felszereltsége és kényelme luxusélményt nyújt a vezetőnek és utasának egyaránt bármilyen hosszú is legyen az út.

Minden kényelemmel

Alacsony ülésmagasság, burkolatok és padlólemezek és párnázás, amely egy kanapéval vetekszik. Ha túrakerékpáron utazol (bármelyik ülésen is ülsz), luxusban utazol.

Maximális szélvédelem

A szélvédő, a burkolat és az alsó részek kiegészítéseinek köszönhetően teljesen elszigetelheti a magát a szél hatásaitól.

Még több tárolóhely

A túramotor nyeregtáskái, csomagtartója és alsó burkolatának tárolóhelyei szinte korlátlan kapacitást kínálnak ahhoz, hogy mindent magával vigyen, amire csak szüksége van.

Csúcsteljesítmény

A csúcstechnológiával felszerelt, nagy lökettérfogatú V-twin motorok már alacsony fordulatszámnál elérhető nyomatékot és magas fordulatszámú előzési teljesítményt biztosítanak.

Ismerje meg a családot

Roadmaster

Roadmaster

Tól 13 810 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Roadmaster Limited

Roadmaster Limited

Tól 13 920 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Roadmaster Dark Horse

Roadmaster Dark Horse

Tól 14 010 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

OTTHON AZ ÚTON

A nyílt úton való élethez szükséges összes felszereléssel. A túramotorokat hosszú távok megtételére tervezték. Nagyobb teljesítménnyel, több hellyel és több kényelemmel felszerelve ezek a motorkerékpárok kényelmes, zökkenőmentes utazásra készültek.