Elite motorkerékpárok

Az Elite modelleket azoknak a motorosoknak tervezték, akik a legjobbak közül is a legjobbat követelik, és ki akarnak tűnni a tömegből. Az egyedi ihletésű festések, felületek és alkatrészek prémium felszereltséggel kombinálva teszik ezeket a motorkerékpárokat igazán elit modellé.

Indian Challenger Elite

Tól 17 050 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Charcoal Candy Black/Black Candy

A VADONATÚJ INDIÁN CHALLENGER ELITE

Az egyedi ihletésű formatervezés felkelti a figyelmet, míg a kategória vezető ereje páratlan teljesítményt és képességeket biztosít az izgalmas utazás érdekében.

MEGFORDULNAK UTÁNA, BÁRMERRE JÁR

Az Indian Motorcycle Elite modellek ismertek egyedi ihletésű dizájnjaikról, a Limited Edition festésekről, a jelvényekről, a motorok fényezéséről és sok egyébről.

EGYSZERŰEN A LEGJOBB

Ezek a motorkerékpárok teljes mértékben felszereltek, prémium felszereltséggel, tetőtől talpig. Minden Elite modell Select padlólemezzel, sötétített szélvédőkkel, prémium világítással és Powerband Audióval rendelkezik, hogy a legjobb motorját építhesse.

Exkluzivitás

Az egyedi motorkerékpárokat nem a konformizmusra tervezték - az úttörők számára készültek, akik a saját útjukat akarják járni. Ennek a szellemiségnek az ünneplésére minden modellből mindössze 300 darab áll rendelkezésre világszerte.

UTAZÁST JAVÍTÓ TECHNOLÓGIA

Az összes kívánt technikai és audiofelszereltség alapfelszereltség. Szívdobogtató 400 wattos hangrendszer, 7 colos érintőképernyő a RIDE COMMAND segítségével, adaptív LED-világítás és még sok más.