Újra lángra lobbant a FLAT TRACK LEGENDA

Generációkon keresztül az Indian Motorcycle® uralta a motorkerékpár versenyek világát. És most győzedelmesen visszatérünk a Flat Track-re egy forradalmian új, erre a célra épített versenykerékpárral és egy új Indian Motorcycle® Wrecking Crew -val, valamint a világ három legjobb versenyzőjével. Az Indian Motorcycle® visszatért és jobb, mint valaha.

A MOTOR

Generációkon keresztül az Indian Motorcycle® uralta a motorkerékpár versenyek világát, és ez ma sincs másként. Az FTR750 egy már bizonyítottan erős motorkerékpár, amelyet a világ legjobb versenyzői vezetnek. Az Indian Scout FTR750 rendeltetése az volt, hogy forradalmasítsa a Flat Track versenyzést. A 750 cm3-es motor meghaladja a V-Twin technológia határait, és a "tiszta lappal" tervezési filozófiánk biztosítja, hogy ez így is maradjon.

The purpose built Indian Scout FTR750 revolutionized Flat Track racing. We combined form and function to push the boundaries of speed, maximize efficiency, and redefine control.

ftr750-diagram
INDIAN WRECKING CREW

Az Indian Motorcycle-nál generációk óta kéz a kézben jár a versenyzés és a győzelem. Ismerje meg az új Indian Motorcycle Wrecking Crew-t, amely folytatja a győztes sorozatot.

Az AMA Pro Flat Track Grand National cím négyszeres győztese

Technikai tanácsadó és motoros edző

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image

King Of The Baggers

Az Indian Challenger 2022-ben visszatér a King of the Baggersbe. A csapat a korábbi bajnok Tyler O'Hara vezetésével igyekszik visszahódítani a koronát, és folytatni az Indian Motorcycle dominanciáját.

A VERSENYZÉS TÖRTÉNETE

A GYŐZTES ÖRÖKSÉG

Az Indian Motorcyle® patinás történelemmel rendelkezik a Flat Track-en. Az 1940-es és 50-es évek eredeti Indian Motorcycle® Wrecking Crew-ja - Ernie Beckman, Bill Tuman és Bobby Hill - a sportág ikonjai. Az Indian és a Harley-Davidson® közismert rivalizációjának és a legendák forrása.

Újra visszahoztuk a tüzet, amely évek óta meghatározza a Flat Track versenyzés sportját. Egy forradalmian új kerékpárral és egy megújult Indian Motorcycle® Wrecking Crew-val, hogy új kihívást adjunk a világ vezető gyártóinak, és visszaszerezzük helyünket a Flat Track versenyek világában.

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image