racing | Indian® Motorcycle - HU -

Újra lángra lobbant a FLAT TRACK LEGENDA

Generációkon keresztülaz Indian Motorcycle® uralta a motorkerékpár verseny világát. És most győzedelmesen visszatérünk a Flat Track-re. A forradalmian új, erre célra épített versenykerékpárral és egy új Indian Motorcycle® Wrecking Crew -val, és a világ három legjobb versenyzőjével, az Indian Motorcycle® visszatért és jobb, mint valaha.

A MOTOR

Generációkon keresztülaz Indian Motorcycle® uralta a motorkerékpár verseny világát, és ez ma sincs másként. Az FTR750 egy bizonyítottan erős motorkerékpár, amely a világ legjobb versenyzőit szállítja. Az Indian Scout FTR750 rendeltetése az volt, hogy forradalmasítsa a Flat Track versenyzést. A 750 cm3-es motor meghaladja a V-Twin technológia határait, és a "tiszta lap" tervezési filozófiánk biztosítja, hogy ez így is maradjon.

The purpose built Indian Scout FTR750 revolutionized Flat Track racing. We combined form and function to push the boundaries of speed, maximize efficiency, and redefine control.

ftr750-diagram
INDIAN WRECKING CREW

Az Indian Motorcycle-nál generációk óta kéz a kézben jár a versenyzés és a győzelem. Ismerje meg az új Indian Motorcycle Wrecking Crew-t, amely folytatja a győztes szériát.

Az AMA Pro Flat Track Grand National cím négyszeres győztese

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image
Indian Motorcycle - Flat Track Race DTRA

DTRA - TEAM

A DTRA népszerűsíti a salakpályás versenyzést az Egyesült Királyságban, és a legnagyobb bajnokságokat szervezi az Egyesült Államokon kívül.
Találkozzon a két versenyzővel, akik az Indian Scout huligánokat vezetik.

LEAH TOKELOVE, #1
LEE “KP” KIRKPATRICK, #2

Evel Live

Alig több mint ötven évvel azután, hogy Evel Knievel megpróbálta ugrálni a szökőkútat a Caesars-palotában, Travis Pastrana az öröksége előtt tisztelgett azáltal, hogy újraalkotta Evel három leghíresebb ugrását.

Július 8-án, a Las Vegas Boulevardon több millió televíziónéző előtt néhány lépésre a Caesars palota előtt, Pastrana átvágta az emberi és gépi lehetőségek határait, azzal, hogy egy Indian® Scout® FTR750 V-twin motorkerékpárral ugratott, miközben létrehozta Las Vegas következő ikonikus pillanatát.

Evel Live
Indian Motorcycle - Flat Track Race The History Image

A versenyzés története

A Nyertes öröksége

Az Indian Motorcyle® patinás történelme van a Flat Track-en. Az 1940-es és 50-es évek eredeti Indian Motorcycle® Wrecking Crew - Ernie Beckman, Bill Tuman és Bobby Hill - a sportág ikonjai. Az Indian és a Harley-Davidson® közismert rivalizációjának és legendák alapja.

Újra visszahoztuk a tüzet, amely évek óta meghatározza a Flat Track versenyzés sportját. Egy forradalmian új kerékpárral és egy megújult Indian Motorcycle® Wrecking Crew-val azért vagyunk itt, hogy kihívást adjunk a világ vezető gyártóinak, és visszaszerezzük helyünket a Flat Track verseny világában.

Kiegészítő vásárlás

Felszerelés vásárlás

Találja meg a legközelebbi viszonteladót