FTR

FTR

Ezzel az erős és fürge motorral bármire képes lehet. A magasított és kényelmes üléspozíciónak köszönhetően agilis kezelhetőséget biztosít, amelynek köszönhetően könnyedén veheti a hegyi utakat, cirkálhat a városban vagy akár stílusosan ingázhat.

Sokoldalúság

A közvetlenül alul lévő lábtartókkal és a derékmagasságban elhelyezkedő kormánynak köszönhetően, az FTR motorok kiegyensúlyozott vezetési pozíciót kínálnak - agresszív, ha úgy szükséges, és könnyed az alkalmi túrákhoz.

Teljesítmény

Az erőteljes 1203 köbcentiméteres folyadékhűtéses V-twin motorok és a könnyed kezelhetőség együttesen agilis - és izgalmas - élményt nyújtanak.

Lecsupaszított stílus

Egy FTR-en nincs mit lefaragni. Minden részletnek és alkatrésznek egyetlen céllal készült: Nagyszerű vezetés.

Ismerje meg a családot

FTR R Carbon

FTR R Carbon

Tól 7 630 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
FTR Rally

FTR Rally

Tól 6 900 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
FTR Sport

FTR Sport

Tól 6 900 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
FTR

FTR

Tól 5 820 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

A STÍLUS ÉS A TELJESÍTMÉNY
KERESZTEZÉSE

Az American Flat Track DNS-sel átitatott örökség az ikonikus FTR platform továbbfejlesztésével folytatódik - az utcai teljesítményt, a kezelhetőséget és az irányítást egy teljesen új szintre emelve. Ez a páratlan amerikai V-Twin csak arra vár, hogy a következő hétvégi kiruccanásának részese lehessen.

MÉG ÁLLÓHELYZETBEN IS GYORSNAK TŰNIK

Az FTR termékcsalád átgondoltan kifinomult motorral, utcára hangolt futóművel, valamint 17 ”-os gumikkal és kerekekkel felszerelkezve, világszínvonalú teljesítményt nyújtva, úgy, hogy a motor kompaktabb és manőverezhetőbb lett.