Cruiser

Cruiser

Ezek a motorok utazásra készültek. Stílusosak és szórakoztatóak, kényelmes vezetési pozícióval, pontos kormányzással és alacsony súlyponttal a könnyű irányíthatóság érdekében.

Klasszikus Stílus

Ezeket a motorokat akkor is maga előtt láthatja, ha becsukja a szemét: tökéletes arányok és prémium kivitel.

Könnyű utazás

A kiegyensúlyozott teljesítménynek, a könnyű váznak és az alacsony ülésnek köszönhetően az alacsonyabb vagy új motorosok számára is könnyedén megülhetőek ezek a motorkerékpárok.

Szórakozzon úgy, mint senki más

A Cruisereket a nagy teljesítményű motorok határozzák meg minimális csomagban. Remek választásnak bizonyulnak az új motorosok számára, de a tapasztalt profik számára is izgalmasak.

Egy személyes érintés

Egy Cruiser pontosan olyan motorrá alakítható, amilyet Ön szeretne. Számos hasznos és stílusos kiegészítővel, mint például a kipufogó, az ülés, a tároló és a tükör segítségével.

ISMERJE MEG A CSALÁDOT

Chief Dark Horse

Chief Dark Horse

Tól 7 820 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Chief Bobber Dark Horse

Chief Bobber Dark Horse

Tól 8 630 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Sport Chief

Sport Chief

Tól 8 700 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Super Chief Limited

Super Chief Limited

Tól 9 760 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

MENEKÜLJÖN A ZAJ ELŐL

Az Indian Motorcycle cruiserek erőteljes, mechanikusan megtervezett, időtlen stílussal rendelkező járgányok. Az ökölszabály a letisztult megjelenés, amely alól csak a bőrtáskák és a szélvédő a kivétel.

AMIKOR A MŰVÉSZET TALÁLKOZIK AZ AMERICANÁVAL

A cruiser autentikus dizájnjával a kézművesség helyeslően bólint amerikai múltjára. Egy pillantás, és máris tudod, hogy milyen részletekből áll egy Indian Motorcycle klasszikus.