Sport Chief
* A járműveket opcionális kiegészítőkkel is megjeleníthetjük

Sport Chief

Tól 8 700 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

Sport Chief

Sport Chief

Tól  8 700 000 Ft  Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

Elérhető színek

Black Smoke
Ruby Smoke
Stealth Gray

A teljesítmény adott. A tiszteletet kiérdemeljük.

A teljesítmény adott. A tiszteletet kiérdemeljük.

A Sport Chief minden eleme gyárilag a teljesítményre lett tervezve. Az egész kétkerekű iparban ismert prémium teljesítményű alkatrészekkel a Sport Chief bizonyítja, hogy a magas színvonal soha nem megy ki a divatból. Ha teljesítményről és agresszív stílusról van szó, a Sport Chief a következő szintre emeli az amerikai V-Twin teljesítménycirkálókat. 

Prémium alkatrészekkel megpakolva

Prémium alkatrészekkel megpakolva

A Sport Chief az Indian Motorcycle kínálatában a legjobb teljesítményű cruiser, köszönhetően a márkás, bevált alkatrészeknek: hosszabb Fox® piggyback hátsó lengéscsillapítók, 43 mm-es KYB® fordított első villák és kettős Brembo® 4 dugattyús féknyergek félig csúszó 320 mm-es forgórészekkel. A magabiztosság könnyen jön, a felismerést kiváltó fejfordító stílus pedig még könnyebben. 

Magabiztos keményebb motorozás

Magabiztos keményebb motorozás

A legjobb megépítése nem áll meg a prémium minőségű felfüggesztés és fékalkatrészeknél. Ugyanolyan fontos, hogy a motorost a megfelelő pozícióba helyezzük a teljesítmény maximalizálásához. A gunfighter stílusú, magasabb támlával ellátott szólóülésnek, a megnövelt 29,5 fokos dőlésszögnek és a középső kezelőszerveknek köszönhetően a motorosok magabiztosabban és kényelmesebben motorozhatnak keményebben és hosszabb ideig. 

Egyedi stílus amely Tiszteletet parancsol

Egyedi stílus amely Tiszteletet parancsol

A Sport Chief minden, a vezetést fokozó alkatrészéhez illeszkedő teljesítmény-stílussal rendelkezik. Az új Quarter Fairing 6,5"-os szélvédővel rendelkezik a szélvédelem és az agresszív megjelenés érdekében. A kontrasztosan vágott, könnyű, öntött ötvözetből készült 19 colos első kerék és a masszív 16 colos hátsó kerék meghatározza a motor kiállását, a jól tapadó Pirelli® Night Dragon abroncsokn pedig stílust és jól irányíthatóságot biztosítanak. 

Elismerés, ahol elismerés jár

Elismerés, ahol elismerés jár

A teljesítmény stílusának megemelése azt jelenti, hogy egyetlen részletet sem hagytunk figyelmen kívül. A stílusos, fényes fekete, 6 colos Moto stílusú emelők, gépi kiemelésekkel alapfelszereltségként járnak, amelyekkel komolyan gondolhatja a motorozást. A megmunkált Triples és a Moto stílusú kormány mindezt egyéni megjelenéssel és az agresszív stílushoz illeszkedő ergonómiával teszi teljessé. 

Modern technika a szemünk előtt rejtve.

Modern technika a szemünk előtt rejtve.

A 4 hüvelykes érintőképernyő klasszikus esztétikát tart fenn azáltal, hogy analóg műszernek álcázza magát. A kijelzőn turn-by-turn navigációt biztosít olyan kapcsolódó funkciókkal, mint az időjárás és a forgalom előrejelzés, valamint lehetővé teszi a menetmódok vezérlését, a hívások fogadását és elutasítását, és a zene kezelését bármely Bluetooth-kapcsolattal rendelkező eszközről.

Nagy elmozdulás. Nagy teljesítmény

Nagy elmozdulás. Nagy teljesítmény

A tökéletes teljesítményű cirkálónak bizonyítottan amerikai izomerőre van szüksége. A legendás léghűtéses Thunderstroke 116 V-twin 162 Nm nyers nyomatékot termel, amely mind a 6 fokozatban dominál, és olyan erőt biztosít, hogy mindent és mindenkit a kipufogójában és a gumifüst ködében hagyjon. 

Egy vászon a testreszabáshoz

Egy vászon a testreszabáshoz

A nehéz munkát már elvégeztük, hogy a versenyzők a sajátjukra szabhassák. A Sport Chief klasszikus mechanikus kialakítással büszkélkedhet, egyszerű acélcsöves vázzal, léghűtéses V-twin motorral és ikonikus cruiser stílusával, ami felhívás a testreszabásra. Az Indian Motorcycle számos gyári tartozékának köszönhetően, amelyek könnyedén felszerelhetők, nem szükséges a szerelés és a bütykölés, hogy még stílusosabb megjelenést és nagyobb teljesítményt biztosítanak. 

Minden kívánt funkció alapfelszereltség

Minden kívánt funkció alapfelszereltség

A Sport Chief sportos felszereltségében nincs semmi standard: 3 menetmód (Sport, Standard, Tour), tempomat, kulcs nélküli indítás, Bosch® ABS, LED-világítás és USB-töltőport. 

EGY LEGENDA TÖRTÉNETE

1921

1921 jelenti debütálást az Indian Motorcycle Chief számára. A legendás salakpályás versenyző és a Scoutot is megálmodó mérnök, Charles Franklin által tervezett Chiefnek 999 köbcentis V-Twin motorral, kettős vezérműtengellyel, alacsony üléssel és kecses vonalvezetéssel érkezett. A versenyzők szerették megbízható erejét, hatalmas forgatónyomatékát és agilis vázát, aminek köszönhetően a motor gyorsan gyújtötte a rajongókat szerte a világon. Az 1940-es években a Chief segített az amerikai kerékpárversenyek és tuningolás feltámasztásában a háború utáni korszakban.

Több, mint 100 évvel később…

2021-ben, 100. évfordulója alkalmából Amerika egyik legismertebb motorját Amerika elsőszámú motorkerékpár-vállalata teljesen újragondolta. Az új Chief a tradíció és az innováció tökéletes keveréke - az időtlen dizájn, modern technológiával és teljesítménnyel elegyítve, kompromisszumok nélkül. Megtartotta klasszikus kompakt kiállását, egyszerű acél vázzal és 1625 mm-es tengelytávjával. A Chief időtlen dizájnjával, elkötelezettségével az Indian Motorcycle legendás múltja felé és mértéktartó modern technológiával, csak azoknak okoz csalódást,akik abban reménykedtek, hogy a visszapillantóból figyelhetik.

Műszaki adatok

Motor
Motor típusa Léghűtéses Thunderstroke 116
Hengerűrtartalom 1890 cc
Furat x Löket 103.2mm x 113mm
Sűrítési arány 11:1
Elektronikus üzemanyag-befecskendező rendszer Zárt láncú üzemanyag-befecskendezés / 54 mm-es furat
Teljesítmény
Csúcsnyomaték fordulatszám 3200 rpm
Nyomaték 162 Nm
Hajtáslánc
Első hajtómű Fogaskerékhajtás nedves tengelykapcsoló
Hajtott tengelykapcsoló Nedves, többtárcsás
Sebességáttétel
Sebességfokozat (1.) 9.403:1
Sebességfokozat (2.) 6.411:1
Sebességfokozat (3.) 4.763:1
Sebességfokozat (4.) 3.796:1
Sebességfokozat (5.) 3.243:1
Sebességfokozat (6.) 2.789:1
Final Drive 2.2:1
Felfüggsztés
Első Felfüggesztés / Rugóút KYB® fordított teleszkópos villa - 130 mm
Hátsó Felfüggsztés Kettős Fox® Piggyback lengéscsillapítók - 100 mm
Váz
Első fékek Dupla Brembo® / 320 mm-es félig csúszó forgórész / 4 dugattyús féknyereg
Hátsó fékek Egyetlen / 300 mm-es félig csúszó forgórész / 2 dugattyús féknyereg
Első gumiabroncsok Pirelli® Night Dragon 130/60B19 61H
Hátsó gumiabroncsok Pirelli® Night Dragon 180/65 B16 81H
Kerekek Sport Cast Black 19 in x 3.5 in - Sport Cast Black 16 in x 5 in
Kipufogó Kettős kipufogórendszer keresztezéssel
Mértek
Tengelytáv 1640 mm
Ülés Magasság (Megpakolva / Üresen) 686 mm
Hasmagasság 149 mm
Teljes hossz 2301 mm
Teljes szélesség 842 mm
Teljes magasság 1270 mm
Dőlésszög 29.5°
Villa 28°
Nyomtáv 111 mm
Üzemanyag-kapacitás 15.1L
Maximális Tömeg 526 kg
Súly (üres tank / teli üzemanyaggal) 302 kg / 311 kg
Felszereltség
Szín / minta Black Smoke, Ruby Smoke, Stealth Gray
Gyári garancia 2 év, korlátlan kilométer
Alapfelszereltség
Alapfelszereltség ABS, menetmódok, kulcs nélküli gyújtás, USB töltőport, 12V-os töltőport, hátsó henger deaktiválása
Lámpák LED-es fényszóró, LED-es hátsó/fék/irányjelzők
Electrical
Műszerek Sebességmérő, fordulatszámmérő, kilométeróra, üzemanyagszint-mérő, iránytű, külső hőmérséklet, sebességfokozat kijelző.
Infotainment 4 colos érintőképernyő a RIDE COMMAND segítségével. Az érintőképernyő kijelzőjéről leolvashatja a valós idejű órát; környezeti levegő hőmérsékletét; irányt; audioinformációk kijelzését; térképet/navigációt; Bluetooth állapotot telefonhoz és fejhallgatóhoz; jármű állapotát (feszültség, motoróra, olajcsere); járműinformációkat (sebesség, üzemanyagtartomány, fordulatszám, sebességváltó pozíció); aktuális menetadatokat (távolság, menetidő, megállási idő, magasság, magasságváltozás); kilométerórákat; menetmód kiválasztását; képernyő fényerejét; és a jármű hibakódjának leolvasását.

További Indian Motorcycle modellek