INDIAN MOTORCYCLE RETURNS, STRONGER THAN EVER

AZ INDIAN MOTOR VISSZATÉR, ERŐSEBBEN MINT VALAHA!

2011 ÉS AZON TÚL

A 2010-es évek az Indian Motorkerékpár izgalmas fejlődésével és növekedésével teli évtizedek voltak. Az Indian Motorkerékpár a Polaris Industries 2011-ben történt felvásárlása után felélénkült, és azóta újra azt az utat járja amelyet a 20. század első felében a vállalat korai úttörői kijelöltek. A mai Indian Motorcycle Company ötvözi a nagy teljesítményű technológiai innovációt, a gyümölcsöző partnerségeket és az autentikus, ikonikus kerékpárok egyre bővülő kínálatát.

Az Indiai Motorcycle a katonaság elkötelezett támogatójaként, folytatva a vállalat örökségét, 2015-ben többéves partnerséget indított a Veteran’s Charity Ride (VCR) céggel Sturgis irányába. A VCR egy olyan nonprofit szervezet, amely elkötelezte magát az élmény alapú gyógyítás mellett, olyan mindenféle veteránok számára akik megsebesültek, súlyosan sérültek vagy amputálták valamilyen végtagjuk szolgálat közben.

Jared Mees at the FTR Rally Winners Podium

Jared Mees

Az Indian Motorcycle Wrecking Crew és tagjai, Briar és Bronson Bauman együttes visszatérésével Jared „Jammer” Mees meginghatatlan vezető szerepet játszott a flat tracken. A fiatal ötszörös Flat Track Grand Országos Bajnok versenyző, beleértve a 2017 és 2018 back-to-back bajnokságokat.

Vicki Golden portrait

Vicky Golden

Amióta a motokrosszra lépett, Vicki Golden megváltoztatta a nők szemléletét a salakmotoros kerékpárokkal kapcsolatban. A kaliforniai San Diegóban nőtt fel, fiatalon kezdett motorozni és versenyezni. Ő volt a hírhedt Metal Mulisha női csapattagja, és háromszor egymás után szerzett aranyérmet a női Moto X Racing kategóriában az X Games-en. 2014-ben a legjobb női extrém sportoló ESPY díjra jelölték. És most már Vicki a tűzfal világrekordját is hozzáadta az önéletrajzához.

Travis Pastrana
Travis Pastrana
Stacked Car Jump

Travis Pastrana

2018-ban a neves kaszkadőr Travis Pastrana Evel Knievel három leghíresebb ugrását teljesítette egyetlen, három órás periódus alatt. Tekintse meg Travis csodálatos ugrásait alább:

Mérföldkövet jelentő modellek

Iparág vezető teljesítmény az Indian motorkerékpár történelmi kerékpárjainak örökségéből merítve

Old sketch of the first-ever V-twin factory race bike

Chief

2013

Az Indian Motorcycle piacra dobja első motorját a Polaris felvásárlása óta: a modern, nagy teljesítményű Chief névadójának sikere ihlette majdnem egy évszázaddal korábban

Photo of the first Indian Scout built in 1920

Indian Scout

2014

Hosszú idő után, vadonatúj Indian Scout több, mint 70 év után, kibővítve az ötmodelles kínálatot.

First Chief Motorcycle

FTR 1200

2017

A Flat Track versenyzéséhez való diadalmas visszatérés és az erre a célra gyártott FTR 750 hivatalos bemutatkozása után az Indian Motorcycle bemutatta az FTR 1200-at. Az utcára építve, de a pályán született.

Indian Ace motorcycle

Indian Challenger

2019

Az Indian Motorkerékpár a 2020-as vadonatúj Challenger érkezésével az amerikai V-Twin motorokat hozza előtérbe, amelyet már az új PowerPlus motor hajt

Történelmi korszakok