Chieftain Limited
* A járműveket opcionális kiegészítőkkel is megjeleníthetjük

Chieftain Limited

Tól 12 850 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

Chieftain Limited

Chieftain Limited

Tól  12 850 000 Ft  Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

Elérhető színek

Black Metallic
Silver Quartz Metallic

Vegye át a vezetést

A prémium felszereltségek széleskörű csomagjával, a Thunderstroke 116 V-twin motor lenyűgöző erejével és páratlan kezelhetőségével a Chieftain Limited számára természetes, hogy az élen jár.

Thunderstroke 116 V-twin motor

Thunderstroke 116 V-twin motor

A léghűtéses Thunderstroke 116-os motor 171 Nm nyomatékot termel, ami kivételes teljesítményt nyújt alacsony fordulatszámon, és bármilyen sebességnél sima vezetést biztosít.

MODERN. AGRESSZÍV.

MODERN. AGRESSZÍV.

A prémium krómozott felületek, a lecsapott nyeregtáskák és a gunfighter stílusú ülés áramvonalas, tekintélyt parancsoló megjelenést biztosítanak. Az egyedi ihletésű megjelenést az orrtól a farokig tartó LED-világítás és az alacsonyított állás teszi teljessé.

AGRESSZÍV STÍLUS

AGRESSZÍV STÍLUS

A Chieftain Limited egy olyan motor, amely ugyanolyan agresszívan néz ki, mint amilyen jól teljesít: a Chieftain Limited-et újratervezett burkolat, felcsapott nyeregtáskák, 19"-os első kerék és új jelvények jellemzik.

Fejlesztések, amelyek tovább visznek előre

Ha teljesítményről és kényelemről van szó, a Chieftain Limited a maga nemében egy külön osztályba tartozik.

UTCÁRA TERMETT

UTCÁRA TERMETT

Ne maradjon le egyetlen hangról sem a nagy teljesítményű hangszórókkal a burkolatban, amelyek 100 wattos, kristálytiszta hangzást biztosítanak. A dinamikus kiegyenlítő pedig automatikusan alkalmazkodik az út-, szél- és motorzajokhoz.

AGILIS KEZELHETŐSÉG ÉS IRÁNYÍTHATÓSÁG

AGILIS KEZELHETŐSÉG ÉS IRÁNYÍTHATÓSÁG

Az alacsony ülésmagasság, az ergonomikusan kialakított kezelőszervek és a könnyű öntött alumínium váz együttesen pontos kezelhetőséget és agilis kanyarodást biztosítanak - magabiztos vezetést a motorosok számára minden téren.

KÉNYELMESEN, AHOGYAN TE SZERETNÉD

KÉNYELMESEN, AHOGYAN TE SZERETNÉD

Válasszon a három menetmód, a Tour, a Standard és a Sport közül, hogy a vezetési stílusához igazodó élményt nyújtson. A hátsó henger kikapcsolása automatikusan kikapcsolja a hátsó hengert, amikor a kerékpár megáll, a fokozott kényelem érdekében a lassú forgalomban.

Minden, amire szüksége van, és még több is

A Chieftain Limited tele van minden prémium funkcióval és könnyen használható technológiával, beleértve a Ride Modes-t, amely egy új szintre emeli a motorozást.

Állítható elektromos szélvédő

Állítható elektromos szélvédő

A kormányra szerelt gomb megnyomásával a szélesített szélvédő felemelkedik vagy leereszkedik az Ön által kívánt pozícióba.

Funkciók a győzelemért

Funkciók a győzelemért

A Chieftain Limited alapfelszereltségéhez tartozik a kulcs nélküli indítás, a sebességtartó automatika, az ABS és a guminyomás-ellenőrzés.

68+ LITERES RAKTÉR

68+ LITERES RAKTÉR

Tartsa rakományát védve az időjárás viszontagságaitól a 68+ literes, időjárásálló tárolóhelyekkel az elektromosan záródó, csapott nyeregtáskákban.

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Továbbfejlesztett motoros élmények.
Az iPhone® felhasználók most már könnyen elérhetik az Apple Music, a Maps alkalmazást, üzeneteket küldhetnek a Siri-vel és további feladatokat láthatnak el a Ride Command 7 inches képernyőn és a Bluetooth-os headsettel (nem széria tartozék).
Mindezt egy felhasználóbarát felületen keresztül, amely az iPhone felhasználóknak már ismerős lesz.

Műszaki adatok

További Indian Motorcycle modellek