About Us | Indian® Motorcycle - HU -
ERŐ, INNOVÁCIÓ ÉS FÓKUSZ A MINŐSÉGRE

A Polaris® egy pénzügyi szempontból stabil, gyorsan növekvő amerikai vállalat, amelynek éves forgalma meghaladja a 3 milliárd dollárt. Globálisan vezetők vagyunk, egy olyan vállalat, amelyben a Polaris® kereskedők, disztribútorok és motorosok megbíznak több mint 130 országban


A Polaris®-nál az innováció a motivációnk. Prémium járműveket tervezünk csúcstechnológiával és a legkorszerűbb gyártással. Világszerte több mint 350 termék szabadalmával rendelkezünk. A Polaris® motoros szánokat, terepjárókat (ATV-k és Side by Side) járműveket, valamint motorkerékpárokat gyárt, beleértve az Indian Motorcycle®-t is.


A Polaris® az Egyesült Államok fegyveres erőinek büszke beszállítója, mely világszerte szállít különlegesen felszerelt terepjárókat katonai műveletekhez. Az Indian Motorcycle®-nek gazdag történelme van legendás katonai beszállítóként, kezdve az I. világháborútól, amikor a társaság az Egyesült Államok és szövetségesei által használt motorkerékpárok 60% -át szállította. A II. Világháborúhoz az Indian Motorcycle® innovatív új modelleket gyártott, melyek közül több oldalkocsival volt felszerelve, ami kritikus fontosságú volt az amerikai erők és szövetségeseik sikeréhez.


A Polaris® gyökerei szilárdan Amerika szívében ülnek. A társaságot 1954-ben alapították a minnesotai Roseau-ban, ahol a mai napig jelentős mérnöki és gyártó központot működtet. Az Indian motorkerékpár motorokat Osceola-ban (Wisconsin) szerelik össze, a motorkerékpárok végső összeszerelésére pedig a Spirit Lake-ban (Iowa) kerül sor.


Kiegészítő vásárlás

RUHÁZAT VÁSÁRLÁS

Találja meg a legközelebbi viszonteladót