Indian Challenger Dark Horse
* A járműveket opcionális kiegészítőkkel is megjeleníthetjük

Indian Challenger Dark Horse

Tól 13 290 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

Indian Challenger Dark Horse

Indian Challenger Dark Horse

Tól  13 290 000 Ft  Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

Elérhető színek

Black Smoke
Titanium Smoke
Indy Red / Black Metallic
Storm Blue / Black Metallic

Fekete a feketén a feketén.

Az Indian Challenger Dark Horse féktelen erővel és stílusával soha nem hajol meg. A prémium felszereltség és az agresszív, feketére festett sziluett gondoskodik arról, hogy bárhol is járjon, mindenhol felkeltse a figyelmet.

SZABAD KÉZ A DOMINANCIÁHOZ

SZABAD KÉZ A DOMINANCIÁHOZ

Feketére festett PowerPlus folyadékhűtéses motorunk teljesen modern kialakítású, és újradefiniálja az amerikai V-twin teljesítményt. A kategóriaelső 178 Nm nyomaték és 122 lóerő dominál egyenesen a gyárból.

Faragja le a kanyarokat. Az összeset.

Faragja le a kanyarokat. Az összeset.

A fordított első felfüggesztés, a könnyű öntött alumínium váz és a hidraulikusan állítható Fox hátsó lengéscsillapító biztosítja a kanyarban is kezelhetőséget és a meginghatatlan stabilitást.

VÁGJON BELE MINDEN MENETBE

VÁGJON BELE MINDEN MENETBE

A Smart Lean Technology™, a 6 tengelyes Bosch IMU, a kanyarstabilizáló ABS és a Drag Torque Control segítségével magabiztosan tartja kézben az úton út irányítást.

Kontrollált kényelem. Minden utazásnál. Minden nap.

Motorozzon a saját ütemére a vadonatúj Challenger Dark Horse-on. Egy vagány motor kényelemmel és stílussal, amely soha nem látott kalanddá teszi a messzebbre és hosszabb távra való utazást.

VAGÁNY STÍLUS, AMELY EGYEDÜLÁLLÓ

VAGÁNY STÍLUS, AMELY EGYEDÜLÁLLÓ

Az agresszív kialakítású, teljes LED-es világítással és fenyegetően formázott futófényekkel ellátott burkolat olyan jellegzetes arculatot biztosít, amely stílusban és funkcióban egyaránt élen jár. A feketére festett felületek és a prémium minőségű festés tovább fokozza a gonosz megjelenést.

FEKETÉBE ÖLTÖZTETVE. TETŐTŐL TALPIG.

FEKETÉBE ÖLTÖZTETVE. TETŐTŐL TALPIG.

A sárvédőtől sárvédőig feketébe burkolt Challanger Dark Horse tiszteletet parancsoló megjelenésű.

TÖBB ÜTEM AZ UTCÁKRA

TÖBB ÜTEM AZ UTCÁKRA

A 6,5"-os hangszórók 100 wattos, kristálytiszta hangzást biztosítanak, miközben a dinamikus kiegyenlítő automatikusan alkalmazkodik az út-, szél- és motorzajokhoz, hogy soha ne maradjon le egy ütemről sem.

Feketébe öltözött innováció.

A fejlett technológiával és funkciókkal megrakott Challenger Dark Horse a modern kényelmet a jellegzetes, feketére festett stílussal és kényelemmel ötvözi.

LEGFELSŐBB SZINTŰ TAPADÁS. KIVÁLÓ FÉKERŐ.

LEGFELSŐBB SZINTŰ TAPADÁS. KIVÁLÓ FÉKERŐ.

A versenyspecifikus, radiálisan szerelt Brembo® fékek kiváló fékerőt, a teljesítménytre hangolt Metzeler® Cruisetec® gumiabroncsok pedig kiváló tapadást biztosítanak.

KÉNYELMESEN, A MAGA MÓDJÁN

KÉNYELMESEN, A MAGA MÓDJÁN

Válasszon a három vezetési mód, az Eső, a Normál és a Sport közül, hogy a vezetési stílusához igazodó élményt kapjon. A hátsó henger kikapcsolása automatikusan kikapcsolja a hátsó hengert, amikor a motor megáll, a fokozott kényelem érdekében a lassú forgalomban.

FUNKCIÓK A HOSSZÚ UTAZÁSOKHOZ

FUNKCIÓK A HOSSZÚ UTAZÁSOKHOZ

Utazzon hosszabb ideig kényelmesen a kulcs nélküli indítással, a távirányítóval zárható kemény nyeregtáskákkal, a sebességtartó automatikával és az USB-töltőporttal.

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Továbbfejlesztett motoros élmények.
Az iPhone® felhasználók most már könnyen elérhetik az Apple Music, a Maps alkalmazást, üzeneteket küldhetnek a Siri-vel és további feladatokat láthatnak el a Ride Command 7 inches képernyőn és a Bluetooth-os headsettel (nem széria tartozék).
Mindezt egy felhasználóbarát felületen keresztül, amely az iPhone felhasználóknak már ismerős lesz.

Műszaki adatok

További Indian Motorcycle modellek