Challenger Limited
* A járműveket opcionális kiegészítőkkel is megjeleníthetjük

Challenger Limited

Tól 25 747 €

Challenger Limited

Challenger Limited

Tól 25 747 € 

Elérhető színek

Thunder Black Pearl
Ruby Metallic
Deep water metallic

Vegye át a vezetést és ne engedje ki a kezéből

Vegye át a vezetést és ne engedje ki a kezéből

A Challenger Limited azok számára készült, akik többet akarnak. A vadonatúj folyadékhűtéses PowerPlus motorral, a könnyed kezelhetőséggel és az erős fékekkel egy olyan utazásban lehet része, amely önbizalmat kölcsönöz.

Páratlan tapadás. Kiváló fékerő

Páratlan tapadás. Kiváló fékerő

A sugárirányban rögzített verseny Brembo fékek kiváló fékerőt nyújtanak, a performance touring Metzeler Cruistec gumiabroncsok pedig páratlan tapadást nyújtanak.

Vágja le a kanyarokat! Az Összeset!

Vágja le a kanyarokat! Az Összeset!

Fordított első felfüggesztés, könnyű öntött alumínium keret és hidraulikusan állítható Fox hátsó felfüggesztés amely rendkívüli kanyarstabilitást biztosít.

Elengedett gyeplőkkel uralkodik

Elengedett gyeplőkkel uralkodik

A vadonatúj Indian Motorcycle PowerPlus, a legnagyobb folyadékhűtéses motorunk, a kategóriájáában a legjobb 122 lóerőt és 173 nm-t kínálja. Hatsebességes váltóval, aktuális túlfogyasztással, segédkapcsolóval a tengelykapcsoló erő csökkentése érdekében, valamint hidraulikus szelepvezérléssel és vezérműtengely-láncfeszítőkkel a minimális karbantartásért, megbízhatóságér és felpezsdítő teljesítményért.

Kontrollált kényelem. Minden útra. Minden nap.

Kontrollált kényelem. Minden útra. Minden nap.

Kategóriavezető szélvédelem és egy a kormányról vezérelhető és könnyen állítható szélvédővel az alvázra szerelt burkolaton.

Prémium stílussal feltöltve

Prémium stílussal feltöltve

Keljen útra a prémium króm fényezéssel és a festéshez illő nyeregtáskazárakkal, mellyel lehetetlen lesz nem észrevenni Önt és útját.

Funkciók a nagy távolságok megtételéhez

Funkciók a nagy távolságok megtételéhez

Az elektronikus sebességtartó automatika, a teljes LED-es világítás, a hosszútávú utazásokra terveztt ülés, az ABS és a kulcs nélküli indítás segítségével a hosszútávú utatkat is kényelemben teheti meg.

Páratlan stílus

Páratlan stílus

A fenyegető LED-es fényszórókkal, a központi fényszóróval valamint az első sárvédőt hangsúlyozó, újratervezett és modernizált Indian motorkerékpár-fejdísszel a Challenger sziluettje minden napszakba összetéveszthetetlen.

A technológia élvonalában.

A technológia élvonalában.

Utazzon magabiztosan a Challenger Limited-el. Teljesen felszerelve a legújabb technológiákkal, hogy minden út épp olyan kényelmes legyen, mint amilyen izgalmas.

Vesse bele magát minden útba

Vesse bele magát minden útba

A Smart Lean Technology ™ segítségével magabiztosan haladhat és irányíthatja motorját az úton a 6 tengelyes Bosch® IMU-val, lehetővé téve a dinamikus kipörgésgátlást, az ABS-t a kanyarok bevétele közben és a nyomatékvezérlést.

Még több ütem az utcára.

Még több ütem az utcára.

A 6,5" nagy teljesítményű hangszórók 100-watt kristálytiszta hangot adnak miközben a dinamikus hangszabályzó automatikusan igazodik az út, a szél és a motor zajához, hogy egyetlen dallamról se maradjon le.

Még több képernyő. Még több vezérlés.

Még több képernyő. Még több vezérlés.

A Ride Command hét hüvelykes képernyővel . Egyéb jellemzők: kulcsfontosságú járműinformációk, Bluetooth és USB, valamint egy teljesen új, négymagos processzor páratlan számítási teljesítménnyel.

Műszaki adatok

Motor
Motor típusPowerPlus
Lökettérfogat1768 cc
Furat x Löket108mm x 96.5mm
Sűrítési Arány11.0:1
Elektronikus üzemanyagbefecskendező rendszerZártláncú elektromos Üzemanyag-befecskendezés / 52 mm furat
Teljesítmény
Nyomatékcsúcs RPM3800 rpm
Nyomaték178 Nm
Hajtáslánc
ErőátvitelSebességváltó, Nedves kuplung
TengelykapcsolóNedves, Többtárcsás
Differenciálmű2.379:1
Sebességáttétel
1.10.169:1
2.6.933:1
3.5.151:1
4.4.105:1
5.3.508:1
6.3.017:1
Felfüggsztés
Első Felfüggesztés / RugóútFordított Teleszkópos Villa/ 130mm
Hátsó FelfüggsztésEgyoldali rugóstag, hidraulikus szabályzó, rugóút 114mm
Váz
Első fékKétoldali 320 mm-es tárcsa, 4 dugattyús
Hátsó fékEgyoldali, 298 mm-es tárcsa, 2 dugattyús
Első gumiMetzeler Cruisetec 130/60B19 66H
Hátsó GumiMetzeler Cruisetec 180/60R16 80H
Kerekek
KipufogórendszerOsztott kettős kipufogó rezonátorral
Mértek
Tengelytáv1667.8 mm
Ülés Magasság (Megpakolva / Üresen)672.0 mm
Hasmagasság137.3 mm
Hosszúság2500.7 mm
Magasság1428.5 mm
Szélesség990.2 mm
Dőlésszög25°
Nyomtáv150.0 mm
Üzemanyag kapacitás22.7L
Maximális Tömeg628 kg
Tömeg (Üres / Teli tankkal)365 kg / 381 kg
Felszereltség
Alapfelszereltség• Elektronikus tempomat • Teljes LED világítás • Hosszútávú utazásra tervezett ülés • ABS • Kulcsnélküli indítás • Vízálló Nyeregtáskák (több, mint 68 liter tároló kapacitás) Sugárirányban rögzített Brembo® verseny fékek • Új Performance Touring Metzeler® Cruisetec® Gumik • Állítható szélvédő közel 7 centiméteres mozgathatósággal • Állítható Szellőzőnyílások • Három utazási Mód – Esős, Normál és Sport – állítsa a Challenger’s fojtószelep térképét és hozzon létre egy motorkerépáron belül három különböző teljesítmény profilt.
Alapfelszereltség
MűszerekBurkolatba szerelt műszercsoport elektronikus sebességmérővel, fordulatszámmérővel és üzemanyagszint-jelzővel, kilométer-számlálóval, kettős kilométer-számlálóval, megtett távolság és idő kijelzéssel, pillanatnyi és átlagos üzemanyag-fogyasztás; hatótávolság, valós idejű óra; iránytű; külső hőmérő; sebességváltó fokozat kijelző; első és a hátsó gumiabroncs nyomás figyelő; motor üzemidő; motorolaj élettartam százaléka; átlagsebesség; akkumulátor feszültsége; rádiós információ kijelző; jármű hibakód kiolvasás; fűtött markolatok (ha fűtött markolatok vannak felszerelve); és 15 LED-es informatív lámpaegység: sebességtartó automatika engedélyezve, sebességtartó automatika állás, üres fokozat, távolsági fény, irányjelző, ABS, motor ellenőrzés, alacsony gumiabroncsnyomás, akkumulátor, alacsony üzemanyagszint jelzés, biztonsági rendszer, alacsony motorolajnyomás jelző és MPH vagy km/h egység kijelzés
Ride Command®

Képek

Indian Challenger Limited
Indian Challenger Limited
Indian Challenger Limited
Indian Challenger Limited
Indian Challenger Limited
Indian Challenger Limited
Indian Challenger Limited
Indian Challenger Limited

Kiegészítő vásárlás

Felszerelés vásárlás

Találja meg a legközelebbi viszonteladót